Home

Muylike

+ Mood Bored

Concert
Datum
vr 10 mrt 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Feng Suave, Vampire Weekend, Unknown Mortal Orchestra
Incl. servicekosten

Opgewekte indiepop van Utrechtse producer en songwriter

Catchy indiepop, aangesterkt door energieke koortjes en melodieuze gitaarlijnen: dat is waar Muylike voor staat. Als 3voor12 Popronde-talent tourden ze dit najaar door heel Nederland. Daarnaast was Muylike deze zomer al te zien als voorprogramma van Chef’Special bij ‘De Amsterdamse Zomer’ in het Olympisch Stadion en stonden ze afgelopen september als voorprogramma van Cassia in EKKO. Nu komt het project van de Utrechtse songwriter/producer Stijn Post terug naar ons podium in aanloop naar debuutalbum ‘The Wait Is Over’, mét een gloednieuwe liveshow en vijfkoppige band.

Support: Mood Bored 

Een existentiële crisis die voelt als een zomerbriesje. Met een eigen geluid vol poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren bestormt Mood Bored het indierocklandschap. De drie vrienden uit Tilburg maken nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waarin alles zinloos lijkt te zijn.

Dit is een releaseshow. EKKO vindt het belangrijk om lokale en opkomende artiesten een podium te bieden; daarom houden we voor deze concerten ruimte in ons programma.

7 mrt

Zo moeilijk hoeft het niet te zijn | Muylike

Dit vind je vast ook leuk