Home

PARRA.DICE

Concert
Datum
vr 9 jun 23
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Jungle by Night, Bixiga 70, Nubiyan Twist
Incl. servicekosten

negenkoppig muziekcollectief versmelt verschillende genres tot een verhalend en dansbaar geheel

PARRA.DICE is een negenkoppig muziekcollectief bestaande uit een uitgebreide ritmesectie, blazers en viool. De verrassende bandsamenstelling versmelt verschillende genres tot een verhalend en dansbaar geheel. In live-setting doen ze het publiek bewegen, op plaat doen ze de oren spitsen.

In een zomers aanzicht, tussen weilanden waar ooievaars neerstreken, begonnen ze twee jaar geleden aan hun muzikale avontuur. Na een festivalzomer met shows op o.a. Wildeburg, Into the Woods en Amsterdam Dance Event doken de bandleden de studio in voor hun debuut-EP. Met Au Revoir Ooievaar blaast PARRA.DICE hun geluid de wijde wereld in en zegt de band gedag tegen labels, afgezette genrekaders en andere onbruikbare kooitjes. Het resultaat is een vogelvlucht van muzikale invloeden, percussieve ritmes en warme klanken, dat je meeneemt in verwondering en energieke sferen met een vleugje humor. Au revoir, ooievaar!

Dit is een releaseshow. EKKO vindt het belangrijk om lokale en opkomende artiesten een podium te bieden; daarom houden we voor deze concerten ruimte in ons programma.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows.