Home

POM

+ Mood Bored

Concert
Datum
za 2 dec 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Superorganism, Portugal The Man, Cage The Elephant
Incl. servicekosten

VIJFKOPPIGE FUZZPOPBAND TOONT HET SCHATTIGE IN RUIGE GITAARMUZIEK

De fuzzpopband POM uit Amsterdam staat bekend om hun contrasterende songs. Opgewekte melodieën worden gecombineerd met felle teksten en schurende gitaren gaan gepaard met herkenbare scenes over het dagelijks leven. Hun inspiratie halen ze uit britpop, punk en garagerock. Met een sound dat zowel rauw en hard als vrolijk en aanstekelijk is, heeft POM een unieke mix van genres gecreëerd die geheel eigen is. Ze bewijzen dat harde muziek ook met een lief randje kan.

POM circuleert inmiddels al een tijdje rond in de Nederlandse indiescene en zijn geen onbekende naam meer. Na optredens bij KINK, 3voor12 en 3FM werden ze tot nummer twee van Noorderslag ’22 benoemd. Nu een gehele clubtour verder zijn ze druk bezig met het maken van hun debuutalbum die ze dit jaar nog gaan uitbrengen.

POM heeft zich met hun afgelopen clubtour al bewezen als ijzersterke live-act, zeker met hun show in ACU afgelopen december. Tijdens hun nieuwe tour kun je dan ook weer rekenen op een harde en energieke performance inclusief stuiterende frontzangeres.

Support: Mood Bored
Een existentiële crisis die voelt als een zomerbriesje. Met een eigen geluid vol poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren bestormt Mood Bored het indierocklandschap. De drie vrienden uit Tilburg maken nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waarin alles zinloos lijkt te zijn.

Dit vind je vast ook leuk