Home

PY•PS Pride

+ Babs

Club
Datum
za 3 jun 23
Open
21:30
Aanvang
22:00
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Incl. servicekosten

TER ERE VAN PRIDE: JONGE UTRECHTSE ORGANISATIE VERBINDT QUEERGEMEENSCHAP MET HOUSE EN 80S DISCO

Ter viering van Pride werken we samen met de jonge Utrechtse organisatie PY•PS, die de wortels van house en 80s disco met de queergemeenschap (her)verbindt. It’s gonna be groovy! Verwacht House met invloeden van Disco, queer anthems en Ballroom sounds met glitter op je snoet en voldoende hydratatie, want het wordt heet. Zien we je daar?

Deze PY•PS Pride avond wordt geopend met een speciaal optreden van de rapper, producer en songwriter Babs. Deze artiest schopt graag tegen stereotypes rond gender en seksualiteit. In haar muziek is het verhaal key en dit verpakt ze in snelle dance drums, melodische rap en onvoorspelbare, funky akkoorden met een vrolijk popsmaakje.

// LINE-UP
Skaap
Emma Champagne Queen
Razzmic

PY•PS is een ruimdenkende evenementenorganisatie opgericht door vier queer mensen die op zoek zijn naar een plek om hun ware zelf te uiten. PY•PS is de ontbrekende verbinding in Utrecht die deze plek biedt. We verbinden housemuziek, de discobeweging en rauw talent dat in de stroming van PY•PS drijft. We zijn een evenement met een rauw randje waar verschillende stromingen samen door onze schachten drijven en exploderen met stoom en glitter.

PY•PS richt zich op de queer, lgbtqiia+ gemeenschap en hun vrienden in Utrecht. Het doel is om een​​ omgeving te creëren en te faciliteren waarin het veilig is om je eigen identiteit te verkennen, je te kleden zoals je wilt, niet hoe je je moet kleden, en een veilige ruimte te creëren om nieuwe dingen te ontdekken. Bezoekers kunnen volledig zichzelf zijn. We tolereren geen discriminatie, seksisme, bodyshaming, bekwaamheid, competentie, intimidatie van welke aard dan ook.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows. 

Dit vind je vast ook leuk