Home

Queer in Wonderland

Special Guest: Alice Longyu Gao

Club, Concert
Datum
za 13 mei 23
Open
21:30
Aanvang
22:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
SOPHIE, Charli XCX, 100 Gecs
Incl. servicekosten

Hyperpop-ster opent kleurrijke, veelzijdige clubnacht vol glitter en vrije expressie

Deze editie van Queer in Wonderland wordt geopend met een liveshow van de Chineese hyperpop-ster Alice Longyu Gao. De genre-bending artiest benadert pop op een punkmanier, laat zich beïnvloeden door stijlen als trap en J-pop en werkte eerder ook samen met Alice Glass van Crystal Castles en Oliver Sykes van Bring Me The Horizon. In het voorjaar van 2023 brengt xe een nieuwe EP uit, gevolgd door deze eerste Nederlandse liveshow in EKKO.

Na de show van Alice Longyu Gao zien we onze dansvloer weer oplichten door jullie glinsterende gezichten en felle kleuren. Bereid je weer voor op een onvergetelijke avond vol house, hyperpop, techno & queer hits. Zoals altijd belooft het intiem, vrij, muzikaal divers, kleurrijk en expressief te worden bij deze altijd afgeladen clubnacht.

Dan1dang3r
Verwacht muziek variërend van melancholische experimentele hardcore tot nostalgische springknallers die je gegarandeerd aan het twijfelen zullen brengen: Loopt dit zweet over mijn gezicht of zit ik te huilen in de discotheek?

Fiona Avalon
Met een samensmelting van elektronische subgenres zoals hard trance, hyperpop en nightcore en wat ruigere smaken zal Fiona Avalon de zaal verleiden met beats smaken naar de verboden vruchten van Eden.

DJ Swaggot
De sets van DJ Swaggot nemen je mee in een genre-buigend avontuur door gedeconstrueerde club, hyperpop, trance en nostalgische Y2K-remixen. DJ Swaggot haalt inspiratie uit hun Oost-Europese roots, met name Litouwen, wat een grote invloed heeft op hun muziekkeuze.”

Dit vind je vast ook leuk