Home

Synthese

Met BEA1991 & Postland

Concert
Datum
vr 23 jun 23
Open
18:30
Aanvang
19:00
Locatie
Incl. servicekosten

KLASSIEK, POP EN ELEKTRONICA KOMEN SAMEN OP BIJZONDERE LOCATIE

Let op: vanwege de intieme setting op de locatie is slechts een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Dit evenement vindt plaats in twee rondes: om 19:00 uur en 21:15 uur

Op vrijdag 23 juni gaan de deuren van het Landhuis Oud Amelisweerd voor één keer voor ons open voor een bijzonder editie van Synthese met BEA1991 en Postland. Wandel door de gangen en strijk neer in een van de prachtige kamers. Bewonder het handgeschilderde Chinese behang uit de 18e eeuw terwijl het Utrechtse collectief Postland verschillende werken ten gehore brengt. Daarna beklimmen we de trap naar de zolder voor een speciale show van experimentele popartiest BEA1991.

BEA1991
BEA1991 is een unieke stem binnen de popmuziek. Ze maakt met haar unieke stem gedeconstrueerde popliedjes, ondersteund door soundcollages en vervreemdende visuals. Haar eerste EP (2014) werd al goed ontvangen door onder andere The Guardian en gedraaid op BBC Radio. BEA1991 werkte samen met Blood Orange en deed al projecten voor onder andere Palais de Tokyo, HBO en Tommy Jeans.

Postland
Postland is een Utrechts muziekcollectief dat sinds 2020 bestaat. Het collectief richt zich op het programmeren en uitvoeren van actuele, hedendaagse klassieke muziek. De vijf musici van Postland bewegen zich al enige tijd in de toplaag van de brede Europese hedendaagse muziekscene, maar zijn ook geworteld in andere muziekgenres zoals klassieke muziek, improvisatie, wereldmuziek en pop. Ze werken regelmatig met muziekgroepen als Asko/Schönberg, Slagwerk Den Haag en Alamo Race Track.

Over Synthese
Synthese is een muzikale beleving waar je de verschillende dwarsverbanden tussen modern klassiek, elektronische en popmuziek ervaart op onconventionele locaties in Utrecht.

Dit evenement neemt plaats in het Landhuis Oud Amelisweerd: Koningslaan 9, 3981 HD, Bunnik

Dit vind je vast ook leuk