Home

The Bony King of Nowhere

+ Hendrik Lasure

Concert
Datum
wo 6 mrt
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Het Zesde Metaal, Balthazar, Gabriel Rios
Incl. servicekosten

Belgische folkheld toont volle potentieel met langverwacht nieuw album

Sommige artiesten blijven zichzelf opnieuw uitvinden. The Bony King of Nowhere is zo’n muzikant; de Belgische artiest maakt al bijna vijftien jaar indruk met zijn albums en keert nu terug met nieuwe muziek en een heel nieuwe energie. De singer-songwriter en maker van altijd even fraaie folkmuziek gooide in 2018 hoge ogen met zijn album ‘Silent Days’, waarmee hij zijn volle potentieel als zowel zanger als liedjesschrijver liet zien. Nu is er een nieuw album op komst, dat weliswaar even op zich liet wachten na de meest recente release, maar weer een nieuwe kant van de Bony King laat zien. De nieuwe titelsong ‘Are You Still Alive’ is een mooie voorbode op het album, waarop hij een hele nieuwe energieke en muzikale intensiteit laat horen en hij alle mogelijkheden van zijn stemgeluid benut.

Support: Hendrik Lasure
In het verleden bracht Hendrik Lasure albums uit als lid van ensembles als schntzl, Bombataz, An Pierlé Quartet en Thunderblender. Hierdoor staat hij voornamelijk bekend als toetsenist in de Belgische jazz-scene. Na het uitbrengen van zo’n tien volledig instrumentale albums speelt hij nu voor het eerst met taal en zingt hij in zijn eigen spreektaal: niet opgekuist, niet mooier gemaakt. De muziek is zo intiem mogelijk en elke vorm van virtuositeit wordt uit de weg gegaan, waardoor zijn liedjes doen denken aan kleinkunst uit de jaren ’70.

Klub EKKO

Zoek je nog een plek om te eten voordat je naar de show van The Bony King of Nowhere gaat? Goed nieuws: je kan terecht in ons café voor een heerlijk diner van ons favoriete Utrechtse restaurant De Klub. Voorafgaand aan de show kun je een heerlijk 1, 2 of 3 gangen diner halen vanaf € 17,50. Je kunt binnenlopen vanaf 18.00 uur.

Hier meer informatie!

20 sep

Nieuwe Release: The Bony King of Nowhere – Are You Still Alive (Official Video)

Dit vind je vast ook leuk