Home

The Bug Club

+ Cardigan Inn

Concert
Datum
do 31 aug 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Pavement, Pip Blom, The Cool Greenhouse
Incl. servicekosten

trio uit south-wales brengt humoristische garagerock

The Bug Club uit Wales staat garant voor aanstekelijke garagerock doorspekt met riffs en voortstuwende ritmes. Met nummers die vaak niet eens een lengte van twee minuten aantikken houdt de band zichzelf en hun luisteraars altijd op het scherp van de snede. Zo neemt hun debuutalbum ‘Pure Particles’ uit 2021 met negen tracks slechts twintig minuten in beslag. In 2022 brachten ze het meest recente album ‘Green Dream in F#’ uit, een wederom korte maar krachtige lo-fi plaat vol goedgeluimde liedjes.

Support: Cardigan Inn
Cardigan Inn verrast met sterke grooves en melodieën. De jonge vijfkoppige postpunkband uit Amsterdam begon met een echt garagerockgeluid, maar is nu tot wasdom gekomen met een veelzijdige stijl, variërend van zachtere popnummers tot indrukwekkende composities. Met hun debuutalbum om de hoek kijkt het vijftal vol enthousiasme vooruit om trouwe en nieuwe luisteraars te introduceren aan hun energieke geluid.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows. 

Dit vind je vast ook leuk