Home

UUUtalo!

w/ Marsman & MALOU

Club
Datum
za 18 mei
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
incl. servicekosten

nieuwe clubnacht die je terugvoert naar de jaren tachtig

Een nieuwe clubnacht die je meeneemt naar de jaren tachtig, compleet met prikkelende synths en dampende platen: UUUtalo! Dj’s zijn vastberaden om geen enkele voet stil te laten staan, met een mix van Italo, house en disco die je hart sneller doet kloppen. Met synths, funky baslijnen en betoverende ritmes word je meegevoerd naar een tijdperk van schitterende neonlichten en zachte corduroy. Voor de ware disco-devotees is er maar één bestemming: UUUtalo!

Marsman
Marsmans dj-sets zijn een zorgvuldige mix van uplifting synthesizers en beukende drums die zowel geschikt zijn voor intieme, met zweet doordrenkte kelders als voor uitgestrekte industriële pakhuizen. Maar er is meer dan meets the eye, want onder dat oppervlak schittert altijd die kenmerkende Italo-gloed in Marsman’s tracks. Hij weet als geen ander de clubruimte te domineren, door urenlang de groove vast te houden en met zorgvuldig opgebouwde atmosferen de spanning te doorbreken met momenten van euforie en handen in de lucht. Hij heeft zich al bewezen op locaties als Dekmantel, Garage Noord, Pip, Drift Festival en Intergalactic FM. Nu brengt hij zijn mix van euforische disco en wave vol donkerdere, hardere geluiden mee naar de eerste editie van UUUtalo!

Malou
MALOU’s synth-gevulde vloervullers brengen gegarandeerd energie op de dansvloer. Haar energieke italodisco en electro komt soms ook met een vleugje house. Ze laat zich niet tegenhouden door de hokjes van genres en combineert het ook graag met uitstapjes naar wat er ook op dat moment in haar playlists staat. Deze liefdesbaby van Ian Curtis en Gigi D’Agostino draaide al eerder bij plekken als TivoliVredenburg, NAR en Radio TNP. Als je de wereld van synthesizers en kleurrijke sounds wil verkennen, is MALOU je intergalactische gids

Dit vind je vast ook leuk