Home

weerd

w/ Wrong Sal & Krismika

Club
Datum
za 17 feb
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
EBM, Wave, Italo, New-Beat, Acid-House
incl. servicekosten

EEN NACHT VOL WARME CLUBGELUIDEN, UITDAGENDE SETS EN EXPERIMENTEN VAN DE BESTE SELECTORS

Welkom bij Weerd: hier brengen we mensen samen met warmbloedige clubgeluiden, allemaal afkomstig van de beste selectors. Verwacht uitdagende, lange sets vol experiment en zinderende boogie, funk, disco, house en stevige beats.

Wrong Sal

De Clone-medewerker en resident van het voormalige Bar Rotterdam en MONO Wrong Sal verzamelt grote hoeveelheden platen en is niet te vangen binnen één stijl of smaak, zolang het geluid maar straight up is. Hij vertaalt zijn obscure selecties naar optredens in clubs en appearances op radiostations als Red Light Radio en Operator. Terwijl je hem van alles kunt horen draaien – van diepe roots jams uit Jamaica tot P-Funk-anthems – graaft hij vanavond diep in de platenkoffer voor het rauwe en meer gruizige werk.
Van Rotterdam naar de dansvloer van EKKO, we zijn meer dan klaar voor Wrong Sal’s curveballs en heavy-hitters!

Krismika

Hoewel Krismika een grote fan is van downtempo tracks, zal haar openingsset allesbehalve een langzame start zijn. Als DJ begeeft haar sound zich op een breed spectrum aan stijlen als electro, new beat, EBM, wave en italo. En hoewel ze moeiteloos door de langzamere geluiden manoeuvreert, aarzelt ze niet om de energie naar een piekniveau te brengen, standje 3 uur ’s nachts in een stomende club kelder. Als DJ is ze daarnaast zeer betrokken bij het Rotterdamse nachtleven, zowel voor als achter de schermen. Ze werkt, naast het DJ’en, bijvoorbeeld als programmeur voor het online radiostation Operator en doet onderzoek naar gender in de underground dance-scene van Rotterdam.

Twee DJ’s uit de Maasstad, 4,5 uur aan harde muziek en een overvolle dansvloer; dit belooft een goede avond te worden.

Dit vind je vast ook leuk