Home

Personal Trainer

+ Lena Hessels

Concert
Date
Sat 4 Feb 23
Open
19:00
Start
20:00
Location
For fans of
Pavement, Canshaker Pi, The Cool Greenhouse
Incl. servicekosten

Amsterdams indiecollectief vol verrassingen tussen indie en garage

Leukste gitaarband van Nederland? Zou zomaar kunnen. Personal Trainer trekt de lijn tussen zachte pop en rammelende gitaren zelfs binnen losse nummers met een linie aan sterke muzikanten. En dat zal live niet anders of minder verrassend zijn. Personal Trainer-shows staan bekend als opzwepende rituelen, met nummers die min of meer klinken als al je favoriete indierock-sterren, gepropt in groots stralende poppsalmen. Die livesound heeft zich nu ook vertaald in de uitstekende debuutplaat ‘Big Love Blanket’, die door de Volkskrant met 5 sterren werd onthaald. Hoe mooi is het dat dit alom geliefde collectief begin 2023 naar EKKO komt met hun vrolijke rammelpop, epische synthrock en memorabele refreinen.

De Nederlandse Lena Hessels groeide als dochter van Terrie Hessels (The Ex) op tussen veel verschillende soorten muziek. Sindsdien heeft Lena de tijd genomen om haar eigen geluid te vinden door de experimentele kant van haar familie te versmelten met haar liefde voor popmuziek.

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.

You also might like this