Home

Indian Askin

+ Rats and Daggers

Concert
Datum
za 9 dec 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Cage The Elephant, Black Rebel Motorcycle Club, The Dead Weather
Incl. servicekosten

BAND ROND AMSTERDAMSE MULTI-INSTRUMENTALIST COMBINEERT EIGENZINNIGE PUNKROCK MET ZUID-AMERIKAANSE INVLOEDEN

Indian Askin is terug, en hoe. Zo groovy en luid als vanouds, maar nu aangevuld met verrassende invalshoeken in een nieuwe formatie. Na een korte stop besloot producer en multi-instrumentalist Chino Ayala een doorstart te maken met nieuwe bandleden. Te horen is hoe het herkenbare groovy geluid van de band met een obsessie voor punkrock en grunge springlevend blijft, maar dat er nu ook inspiratie wordt gehaald uit zijn Zuid-Amerikaanse roots. Het succes van hun eerste twee albums bracht Indian Askin naar festivals door heel Nederland en ver daarbuiten; de verwachtingen voor het derde album zijn dan ook terecht hooggespannen.

support: Rats & Daggers
Een powertrio dat de vlijmscherpe rand tussen heavy en punk op zoekt. Rats and Daggers concentreert de slagkracht van IDLES, de schwung van Queens of the Stone Age en de schijt-aan-alles attitude van Amyl and The Sniffers tot rappe punkrock projectielen die de moshpits ter plekke doen aanzwellen. Live zijn zij zowel ontwapenend als exceptioneel expressief en spelen zij met een energie die uit de tenen komt. Naast hun uitverkochte debuut EP release show in dBs speelden Rats and Daggers al in de Melkweg en op 21 shows tijdens Popronde 2022.

Daghap door De Klub (18:00-20:00)
Op 7, 8 en 9 december komt restaurant De Klub weer koken in EKKO. Voorafgaan aan de show kun je een heerlijke daghap halen voor € 15, met ditmaal op het menu:
boerenkool-stamppot met kimchi en knolselderij, getopt met miso-jus. Je kunt binnenlopen tussen 18.00 en 20.00 uur.
Reserveren kan via de website, maar hoeft niet per se.

Dit vind je vast ook leuk