Home

Stukanacht 2024

Club
Datum
do 15 feb
Open
23:00
Aanvang
23:30
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
Eindfeest
via stukafest

DE AFTERPARTY VAN STUKAFEST UTRECHT

Stukafest is hét studentenkamerfestival van Utrecht. Een knallend optreden tussen de studieboeken en de kratjes bier, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. Bij Stukafest worden studentenkamers in Utrecht omgetoverd tot mini-theaters waar muziek, dans, cabaret, poëzie, literatuur en theater centraal staan. Na het avondprogramma hebben wij nog een clubnacht vol elektronische muziek voor je in de aanbieding. Dit jaar spelen LoMalo, Razzmic, LYLO en avant-garda b2b 33.cl op de welbekende afterparty van Stukafest. 

030.radio presenteert: avant-garda b2b 33.cl
030.radio is een radiozender en collectief opgericht door Ruairí (avant-garda) en Sam (33.cl). Dit project, gevestigd in Utrecht, heeft als doel de internationale gemeenschap van Utrecht te verenigen rondom een gedeelde liefde voor muziek, via radio, clubavonden en andere evenementen. Voor Stukafest Utrecht zullen avant-garda en 33.cl van 030.radio de aftrap geven met 1,5 uur aan bas-gecentreerde, dubby en onconventionele selecties die neigen naar Latijns- en op het Verenigd Koninkrijk gerichte dansmuziek.

LoMalo
Combineer een jazzopleiding met een natuurlijke eetlust voor grooves, voeg daar een liefde voor housemuziek aan toe en daar is het: de speciale muzikale mix genaamd LoMalo. Snel bekend geworden door zijn live benadering van de klassiek ‘in de groove’ ritmes geassocieerd met housemuziek, ontvangen zijn video’s nu massale online aandacht en worden ze opgepikt door de social media-kanalen van grote namen zoals Defected. LoMalo’s live-optredens zijn uniek en eclectisch; omringd door een verscheidenheid aan instrumenten die hij gebruikt om al zijn muziek live te spelen, biedt hij een welkome alternatief in line-ups die meestal worden gedomineerd door DJ’s. Met een hoop verse releases klaar en een enorm catalogus van potentiële house-klassiekers die nog moeten worden bewerkt, is LoMalo enthousiast om de wereld zijn kijk op deze vorm van elektronische dansmuziek te laten zien.

Razzmic
Razzmic houdt ervan om sets vol zeer dynamische tracks te leveren, waar pakkende melodieën worden gebalanceerd door zware bassen. Ze identificeren zich diep met het idee dat elke stijl op de een of andere manier gerelateerd is: zoals een funky drummer break gecombineerd met een dub siren, gaan de grooves en breaks hand in hand tijdens muzikale achtbaanritten vol bruk, breakbeat, ritmes, energieke knallers, sassy house, leftfield electronics, boogie edits en footwork.

LYLO
Hallo, mijn naam is Lysa Ngouateu (zij/haar), mijn artiestennaam is LYLO. Ik ben een 23-jarige creatieveling, AI-nerd, danseres en DJ. Ik ben geboren en getogen in Utrecht, maar sinds een half decennium gelukkig gevestigd in Amsterdam, Nederland. Mijn passie voor muziek heeft me geleid tot een ontdekkingsreiziger van geluid en ik ben vooral bekend om mijn House, UK Funky, Techno, Acid, Juke en Baile Funk geluiden. Ik beschouw mijn club alter ego als opgegroeid te zijn door de Berlijnse clubgemeenschap, dus je zult waarschijnlijk wat zeer underground invloeden horen in mijn sets.

Kijk voor meer informatie op: www.stukafestutrecht.com

Directe link naar tickets voor Stukanacht: https://ticketl.ink/tfJcY

Dit vind je vast ook leuk