Home

The Beths

+ Lande Hekt

Concert
Datum
vr 14 jul 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Alex G, Alvvays, Hop Along
Incl. servicekosten

IJzersterke gitaarpopliedjes met precies genoeg emo-invloeden

Het uit Nieuw-Zeeland afkomstige The Beths blinkt uit in het combineren van vrolijk klinkende gitaarpop met emo-teksten. Het derde album van het viertal, ‘Expert In A Dying Field’, verscheen vorig jaar en werd uitstekend ontvangen met vele lovende recensies. De twaalf nummers verkennen dezelfde indierock-meets-powerpop van eerdere platen, maar zijn nu doordrenkt met een hoorbare lading zelfvertrouwen. Eerder waren ze al te spotten op festivals als Best Kept Secret en The Great Escape, deze zomer reizen ze af naar EKKO.

Support: Lande Hekt
Na tien jaar als frontvrouw en bassist van de band Muncie Girls, besloot Lande Hekt haar pijlen op een nog persoonlijkere benadering te richten. Zodoende begon ze met het schrijven van liedjes voor haar solodebuut onder de noemer ‘Going to Hell’, uitgekomen in 2021. Het definieerde haar positie als soloartiest, mede dankzij haar superieure vertelvaardigheden en een talent voor ingetogen maar stralende melodieën.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows. 

Dit vind je vast ook leuk