Home

Finya

Afstudeerconcert

Concert
Datum
do 6 jul 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Incl. servicekosten

veelzijdige vocalist en producer creëert persoonlijke en confronterende songs

Finya is vocalist, instrumentalist, producer en liedjesschrijver. Als interdisciplinair maker houdt ze zich ook bezig met activiteiten als fotografie, video, boeken maken en alles wat maar haar interesse wekt. In haar muziek is ze radicaal eerlijk over haar worstelingen en eigen ervaringen en komen thema’s als zelftwijfel, volwassen paniek en de relatie tussen man en vrouw aan bod. Door zich kwetsbaar op te stellen creëert ze persoonlijke, herkenbare en tegelijkertijd bedrieglijk confronterende songs. De subtiele, catchy harmonieën en grote koortjes zorgen voor een speelse en energieke sound die moeilijke onderwerpen op een toegankelijke manier brengen. Tijdens haar liveshow creëert Finya een ruimte voor zelf-reflectie en zelf-ontdekking en lokt ze je uit om haar te vergezellen in het kijken naar haar ervaringen, gedachten, en gevoelens.

Begeleid door een ensemble van vier instrumentalisten en vier vocalisten, durft Finya de grens van wat acceptabel is om over jezelf te zeggen en comfort te vinden in oncomfortabele gevoelens en situaties. De performance zal bestaan uit haar eigen nummer, vertaald van compacte geproduceerde versies naar energieke, speelse, en rakende live versies, door haar en haar ensemble. Er zullen zowel Nederlandse als Engelse nummers gespeeld worden, met gelaagde vocalen die zowel subtiele, catchy harmonieën als grote, energieke koortjes zullen toevoegen.

Met thema’s zoals zelf-twijfel, tienerangsten, de relatie tussen man en vrouw, volwassen paniek en nog veel meer, creëert Finya een bedding van zelf-reflectie, zelf-ontdekking, en zelf-acceptatie voor haar en haar publiek.

Het ensemble bestaat uit:
Djoszuwa – Drummer, percussionist
Emile Hillen – Bassist
Eldert Mohr – Melodie gitarist
Benjamin D Stryder – Ritme gitarist
Zaza van Duijvenbode – Vocalist
Marie Scheuermann – Vocalist
Sofinka – Vocalist
Løu – Vocalist
Finya – Vocalist

Voor dit afstudeerconcert zijn er verschillende ticket opties:

  • Ticket normaal: €12,50
  • Kortingsticket (student): €6,50
  • Extra support-ticket (om de artiest mee te steunen) €18,50

Mocht je de ticketprijs niet kunt betalen maar wel graag willen komen, neem dan contact met ons op via info@ekko.nl

EKKO geeft HKU-studenten graag de mogelijkheid om in EKKO af te studeren.

Dit vind je vast ook leuk