Home

Doneren aan EKKO

EKKO zoekt naar donateurs. Door ons te steunen help je EKKO weerbaarder te worden in een snel veranderende omgeving en draag je bij aan het voortbestaan van EKKO als eigenzinnig podium en inspirerende leeromgeving waar je thuiskomt én verrast wordt.

 

EKKO, voedingsbodem voor talent

EKKO is een springplank voor liveacts, dj’s, organisatoren, licht- en geluidstechnici, stagemanagers, programmeurs en marketeers die je later terug ziet bij grote podia, clubs en festivals in Utrecht en de rest van Nederland. We zijn niet alleen een belangrijke schakel in de Utrechtse en Nederlandse keten van talentontwikkeling op het podium, maar vormen ook achter de schermen een voedingsbodem voor nieuw talent.

De afgelopen jaren zijn er grote stappen gemaakt, op zowel het gebied van de ontwikkelde leeromgeving, alsook de positionering, het publieksbereik en de professionalisering. Daarbij is het percentage eigen inkomsten ongebruikelijk hoog voor een podium van deze capaciteit. Tegelijkertijd maakt het EKKO kwetsbaar in een zeer onrustige markt. Zeker met het vaak nog onbekende, vernieuwende programma, gericht op een doorgaans jong publiek. Verdere groei van publieksinkomsten is daarmee steeds meer beperkt en met de relatief sneller stijgende kosten onvoldoende om op de lange termijn een gezonde leeromgeving te behouden. Gezond, in de zin van: het kunnen onderhouden en investeren in een verdere ontwikkeling van een diverse en fair practice leeromgeving. Een nóg grotere uitdaging gezien de aangekondigde tekorten.

Daarom start EKKO met de zoektocht naar donateurs. Door ons te steunen help je EKKO weerbaarder te worden in een snel veranderende omgeving en draag je bij aan het voortbestaan van EKKO als eigenzinnig podium en inspirerende leeromgeving waar je thuiskomt én verrast wordt.

Kansen krijgen, uitproberen en grenzen opzoeken

Iedere artiest en iedere muziekprofessional, hoe succesvol ook, doorloopt het stadium van kansen krijgen, uitproberen en grenzen opzoeken. De verhalen die je hieronder leest representeren een veel groter aantal artiesten en professionals die de afgelopen (bijna) 40 jaar via ons podium en leeromgeving hun weg in de muzieksector hebben gevonden.

Verhalen uit de leeromgeving

Jacob Hagel – Programmeur Le Guess Who?

-> Lees meer

Pitou Nicolaes – Muzikant, producer en zangeres

-> Lees meer

Joep Smeets – Concert programmeur De Helling

-> Lees meer

Vera Vaessen – Community builder

-> Lees meer

Marije van Veen – Projectmedewerker Pop in Limburg

-> Lees meer

Annelotte de Graaf (Amber Arcades) – Muzikant en zangeres

-> Lees meer

Minka de Regt – DJ en onderzoeksmaster student gender studies

-> Lees meer

Joshka Landsheer – DJ en marketeer Paradiso

-> Lees meer

Vincent Amboy – Vormgever en fotograaf

-> Lees meer

Gilles van Wees – Muzikant, producer en dj

-> Lees meer

Marco Mühring – Programmeur DGTL

-> Lees meer

Sophia Twigt – Digitaal ontwerper, o.a. bij de Volkskrant

-> Lees meer

Norbert Pek – Journalist / redacteur bij o.a. Top 2000 a gogo en 3voor12

-> Lees meer

Cees Martens – Programmeur Freaky Dancing en coördinator U? (Le Guess Who?)

-> Lees meer

Jan-Willem Vroege – Bestuurslid De Helling en Illusionary Rockaz Company

-> Lees meer